Vinter brrrr…

2012-02-03

Tänk nu är vi äntligen inne i februari. Januari är nämligen den månad på året jag tycker sämst om och vips nu är vi i min favvismånad. Kanske beror på att jag fyller år denna månad! Till slut kom då vintern, än så länge inte speciellt mycket snö och för mig som önskade mig en bar vinter så räcker detta ypperligt. Lite bakslag när det gäller kyla. Vi har ju haft en riktigt behaglig vinter hittills och nu så kärvar det. Kroppen kärvar och speciellt efter vår extra konst i tisdags, jag har faktiskt inte kunnat rida sedan dess eller rättare sagt jag har inte riktigt vågat eftersom nacken gjort ont. Idag känns det mycket bättre så efter två ofrivilliga vilodagar så tänkte jag försöka rasta hästarna ikväll.

Ja kallt är det men det är också fantastiskt vackert

Tjejerna är numer kompisar och antingen busar de järnet i hagen eller så står de som parkerade. Lite fickparkering tycker jag det är över detta

Killarna är också goda vänner och just här verkar de också observanta på sin omgivning, Knatte, fnatte och tjatte?

Äntligen är det fredag. Ytterligare en chokad arbetsdag och sedan förhoppningsvis lite ledig tid. Tycker att veckorna går riktigt fort nu så jag hoppas att det saktar in något och att februari bjuder på såna dagar som februari kan dvs med mycket sol för den varan har vi haft väldigt lite av under vintern tycker jag.

Blir inget mer skrivet idag för då får helgen ändå belastas med arbete och jag försöker undvika det en helg till:-)

Må så gott och grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *