På G

2011-01-27

Oj oj så tiden rusar! Jag har i alla fall kommit så långt så jag har bokat tid för konsultation inför ev operation. Spännande! Ska passa på nu att kolla hörseln också, det finns väl kanske ingen operation att få för okoncentrerat lyssnande så vi får väl se hur total min makeover blir:) I förrgår longerade jag hästarna, Russinet i lina och Rioja lös. Russinet är fortsatt ganska taggad och hon brukar faktiskt vara så i januari, vet inte riktigt vad det beror på men hon funkar i ridningen även om det kan kännas lite ”spännande”. Rioja har jag löslongerat sedan hon var liten så hon gör det väldigt bra. Jag tyckte det skulle vara intressant att se hur hon ser ut nu när jag tycker att hon verkar må bra. Det syns så tydligt när man löslongerar hur de vill använda sig och vilken energinivå de har. Och VILKEN energinivå hon hade! Hon galopperade MAKARON i ridhuset varv på varv, stannade med lyftad svans och drakblåste och sedan varv på varv igen för att sedan avsluta i en megatrav runt, runt. Det var så härligt att se, energinivån, lättheten i kroppen hon ser verkligen ut som att hon mår som en miljon nu. Det gör mig så glad att jag blir direkt rörd och nästan får en tår i ögat. Ja tänk vad våra djur är nära och hur deras tillstånd påverkar oss.

Red bägge två igår kväll och blev av någon anledning jättekall om fingrarna. Det händer i princip aldrig och jag blev väldigt fundersam vad det berodde på. Det visade sig sedan att temperaturen gått från minus 6 vid 16 tiden till minus 15 vid 18 tiden så det kanske inte var så konstigt. Jag var väl helt enkelt inte beredd så att jag hade fått fart på fingrarna.

Nu ska jag kolla hörseln och sedan hasta vidare under dagen

Må så gott och grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *