På gång

2012-01-05

Idag känner jag mig lite på gång ändå. Det är skönt för jag tycker jag har varit mer än odrägligt seg under ett par veckor. Har ägnat större delen av dagen åt en rapport som jag håller på att skriva. Den kräver lite tankeverksamhet och att man får sitta ostört så det fungerar dåligt att skriva under dagar då jag flänger mellan möten. Har hittat strukturen och läst igenom andra rapporter som relaterar till denna så jag känner att jag är på G där.

Har också haft en lektion med Lotta och finaste Kaprifolen, det var en stund sedan. K gjorde sig illa något här under hösten så det har varit lite si och så med tränande men nu är hon behandlad på lite olika sätt så vi kikade på henne idag. Det är så roligt att se vad långt de har kommit från det att vi började träna. Vilken annan bärighet och energi, jätteskojsigt verkligen. Vi konstaterade också att vi kommer att rida för samma klubb nu och det blir ju extra roligt, att peppa varandra på tävling har vi gjort tidigare men att också representera samma klubb blir ju liksom dubbelt roligt. Vi funderade också över avsuttna aktiviteter som vi tycker att vi borde sätta igång med i nya klubben så vi ska ta upp det på mötet i nästa vecka så får vi se hur intresset är. Fick en härligt flaska cremant av Lotta också, bästaste Lotta hon vet hur man uppmuntrar en tränareWink

Ska rida mina vilbasar efter intaget idag så får vi se hur energiska de är. Ska också kolla på Beethoven som fick sig en smäll på knät för några dagar sedan så jag har inte kunnat rida honom något ännu under L & As frånvaro.

Innan dess ska jag kanske försöka få till något lunchliknande. Det blir ju lätt så när jag jobbar på kontoret, jag fixar stallet tidig morgon och sedan ”fastnar” jag liksom på kontoret och tar mig inte ut därifrån förrän långt efter lunchtiden är passerad. Men jag har ju inte gett något nyårslöfte om att äta bättre men jag vill ändå försöka göra en ansträning med att börja äta åtminstone varje dag. Det kan ju vara ett bra första steg:-)

Solen skiner och jag vet inte om det är det som gör den stora skillnaden på energinivå, möjligen men det spelar inte så stor roll jag är mest glad om jag är pigg.

Må gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *