Snygg eller frusen?

2012-01-09

Det är en fråga jag ständigt brottas med tycker jag. Den här vintern tycker jag dock att jag varit snyggare än vanligt:-) Det beror nog mest på att det varit så få minusgrader och då har jag dristat mig till att klä mig så att jag bara frusit lite! Jag är en riktigt fryslort det medger jag och enda gången det inte är så är när jag får kliva i min rid/stallkläder. De är liksom lite mer anpassade för utomhusbruk. Det är svårt tycker jag att klä sig när man arbetar och man flänger mellan en massa möten men mest är man ju inomhus och resten av tiden mittemellan (utomhus) eller i bil (ständigt under uppvärmning). Ja det är väl helt enkelt inte riktigt min tid på jorden just nu. Kom att tänka på det när jag funderade över detta med klädsel att det är konstigt att man inte oftare hittar en ”tvilling”. Med det menar jag att man inte oftare sitter på ett möte där någon har en likadan tröja eller kjol eller byxor eller.. ja ni fattar?! När jag är ute och tittar på kläder så tycker jag att utbudet är jättestort men det finns väldigt lite som jag skulle vilja köpa. Dock måste ju allt säljas någongång och det skulle väl innebära att man vid något tillfälle faktiskt träffar på någon med exakt samma outfit.

Det vore ju mardrömmen tycker jag att hamna på en fest och upptäcka att någon annan valt likadan klänning och dessutom är snyggare i den:-). När jag var yngre och jag och min kompis K frekventerade uteställena i Borlänge ganska ofta så råkade det sig så att vi hade precis samma smak. Det gjorde också att man fick springa in på klädaffärer och ”muta in” vissa plagg. Det gick till så att jag hittade något, pratade helst inte med K om det, rusade in på affären och sa att om K kommer in så är den redan tingad:-). Kommer speciellt ihåg en vit väst med spets på framstyckena så vi bägge ville ha men som jag gick vinnande ur striden med. Det var nog enda gången K blev sur, jag kan trösta henne med att jag strök sönder den vid något senare tillfälle då jag hade för varmt på bakstycket och av den anledningen fick gå med en svart kavaj utanpå en hel dag i gassande solsken och 30-graders värme! Liten tröst men dock.

Nu har jag nog gärna både kavaj och långärmat och väst och…. för som sagt det är inte riktigt min tid på jorden just nu. Längtar till vår och ser faktiskt en liten ljusning, dvs det är liiiiite ljusar på för- och eftermiddag, inte mycket men dock. Nu uthärdar vi en stund så är det snart vår.

Imorgon är första medlemsmötet i nya klubben, det ska bli skoj!

Ha en trevlig kväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *