Käpp och lur

2011-01-28

Om ni ser någon komma gående med vit käpp och en lur i örat så kan det mycket väl vara jag!! I veckan som gått så har jag ju fått bekräftat det jag eg redan visste dvs att jag både ser och hör dåligt. Det är väl en sak tänkte jag att ta reda på sådant man redan vet men jag känner mig inte så vidlyftig att jag tänker fortsätta denna exkursion om min hälsa. Risken finns ju då att jag får reda på sådant jag inte visste och inte hade anledning att ta reda på. Ja kalla mig gärna struts men det räcker med hörsel och syn för nu!

Synen tänker jag mig att jag kan få hjälp att fixa till, hörseln är väl lite trickigare men jag ska prova några saker först och sedan får vi se. Det är ju inte så att jag hör jättedpligt på något sätt men jag har en viss nedsättning som är lite besvärande vid olika tillfällen. Nåväl så här grundligt har jag ju inte undersökt mig själv på många år så det kan räcka en stund. Annars har veckan gått i en rasande fart så jag har inte ens hunnit hojta ”thank good it´s friday”, däremot föreslog jag en av kollegorna att vi skulle göra en ”funny dance” i slutet av ett möte men han orkade mest bara skratta så jag får ha den innestående:)

Mycket planering på gång på många håll nu, faktiskt nästan lika mycket privat som i jobbet. Det ser ut som om det blir en rolig vår med många roliga avbrott. Passar in i min ”satsa på mig själv”-era som jag startat!! Kvällen bjuder på vilande hästar, handboll (såklart) lite gott att äta och dricka. Ska bli roligt att se hur mycket hjärta handbollslandslaget kan visa upp, vi vet alla att motivation slår klass nästan alla dagar i veckan. Ska oxå börja blicka framåt till min snart förestående födelsedag . Det blir roligt att fira lite, som alltid, tycker man ska ta varje chans till det. Helgen bjuder på arbete (tyvärr är det så då veckan inte blev tillräckligt lång:)) lite programridning, ridning för egen del och så kommer IR-Anna. Ja sedan är väl helgen slut så det gäller att passa på att fira in den innan dess.

Ha en härlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *