Vilket psyke!

2012-08-07

Jag brukar ju berömma hjärtehästen på olika sätt och verkar säkert väldigt partisk och färgad när det gäller hennes fantastiska egenskaper:-). Just nu tror jag även att den opartiske kan se vilken fantastisk liten häst hon är. Hon står obekymrat i boxvila dag 6. Inget skrikande efter de andra, inget vankande runt, runt utan är verkligen obekymrad. Hon tycker givetvis att det är lite tråkigt men hon hanterar det som bara hon kan. Dagsrutinen för henne är fn morgonfodring, mockning, lite behandling med irljus, massage med arnika och sedan en promenad på gången fram och tillbaka några gånger. Linda benen och stå i boxen med lite gräs och hö.

Inte så upphetsande och repetition på eftermiddagen. Det hon tycker sämst om är att hon blir borstad 2ggr per dag. Matte råkar tro på att man känner sig friskare om man får vara ren, med och bli lite pysslad med. Förhoppningsvis så är hon så mycket bättre om någon dag så hon kan få gå på mer riktiga promenader fr o m helgen och sedan under nästa vecka kanske får gå ut i liten hage. Jag hoppas verkligen det för hennes skull.

Red ett superbra pass på Russinet igår. Kort och intensivt för det började regna. Som jag sa tidigare så tror jag verkligen att jag är något på spåret just nu. Har fått till sitsen bra så jag har koll och verkligen kan rida framåt ur svårigheter och inte hemfalla till att bromsa. Tror det är en bit kvar till dess jag helt kan omsätta det på tävlingsbanan men jag tänker fortsätta prova, det får bära eller brista!

Imorgon kommer den nya familjemedlemmen, inte utan att det ska bli lite spännande!

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *