Vilken cOmeback och vilken debut!

2013-08-26

Vilken helg, vilket Russin jag har!

Började lördagen med att rida en MsvB4 som kändes riktigt bra förutom en liten bajspaus som hon la in inför ett enkelt byte:-) Vi belönades i alla fall med 63,2 proc o en 4e plats i klassen och jag var så lycklig. Vilken bonus nu efter allt som varit med lilla Russin.

Sedan var det ju en MsvB5 planerad till söndagen. På framridningen så var hon TRÖTT. Hon har ju inte riktigt orken efter den långa boxvilan så jag joggade lite på framridningen o tänkte att det får bli som det blir. När vi väl kom in på banan så kände jag hur hon taggade till o att huvudet ville, mycket mer än vad kroppen orkade. Och vilket program hon bjöd på! Fina skolor, hon kämpade i ökningar o den enda missen kom i serien där hon inte riktigt tog hjälpen så det blev lite ”räknefel”. Men känslan var just att hon kämpade o kämpade o kämpade. Hon var så fiiiin. Jag var helt överväldigad efter ritten o grät som ett barn när vi red ut ifrån banan. Finaste finaste finaste Russinet! Vi fick fina 67,5 procent o nytt rekord i MsvB! Därtill blev vi 2a i klassen i som grädde på moset så blev vi 2a i mellanrundans meetingpris! Jag hade aldrig kunnat tro det i min vildaste fantasi innan denna helg. Jag får lägga ut lite bilder och skriva lite mer när jag lyckats summera denna fantastiska helg.

Därefter åkte vi hem o så fick lilla Humpen debutera för Wieger! Jätteroligt, jag fick sitta ner i traven o galoppen och han fick riktigt fin trav då:-)

Roligast var nog att Wieger gillade honom. Han tycker om hans front o hals o tycker att gångarterna räcker. De går att arbeta fram o han kommer att bli lätt i fronten. Det han gillade allra mest precis som jag var hans temperament. Glad positiv o arbetsvillig o han tyckte att jag gjort ett bra jobb hittills.

Ja jösses vilken fantastisk helg o vad himla roligt det är med kräftdressyren. Längtar redan till nästa gång. Mer rapport kommer med bilder. Nu full fart mot arbetsvecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *