Vårvindar friska

2012-01-14

Hoppsan! Nu rann tiden iväg igen för skrivande här. Ja så är det när man ska upprätthålla någon ambition på sitt arbete. Veckan har varit ganska bra tycker jag. Kände mig lite less igår eftermiddag men jag brukar kunna skaka av mig det ganska snabbt och sagt och gjort så nu sitter jag här igen och skriver så ”fingrarna blöder” för att få fram planer och konsekvensanalyser.

Hästarna har haft en bra vecka. Och Russinet ska speciellt nämnas tror jag för hon har gjort några riktigt suuuper pass i veckan. Jisses vilket tryck det börjar bli i henne. Jag hoppas att vi kan fortsätta så och att hon kan visa upp sig från sitt finaste för Wieger. Ska träna imorgon för Y för att få lite ögon på mig och fortsätta träna våra slutor och piruetter. Det ska bli skoj. Fick ju som sagt rida den lilla ett pass denna vecka och tänkte faktiskt knycka henne idag också:-) D får snäll sitta upp på Russinet. Förhoppningvis har det slutat blåsa vårvindar friska innan dess för här blåser det kan man säga.

I hagen är det lugnt. De såg så roliga ut häromdagen när de tre tjejerna står som om man parkerat dem lite snett bredvid varandra som tripp trapp trull. Russinet bestämmer förstås och om hon knuffar på Rioja så knuffar omedelbart Rioja på Candy, lite katten på råttan:-)

Ska försöka få till planering för en spa-dag med mina vänner. Det känns så i kroppen när det blåser snålt och det vore riktigt trevligt f ö. Brukar ju försöka klämma in det i februari så det får bli planen.

Nu ”hotade” sambon med att vi ska äta lunch så det är bäst jag springer!

Tjipp

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *