Vårtecken

2011-03-01

Ser på datumet att jag borde bytt månad men det får jag göra sedan (sa Alfons). Det blev lite vårtecken igår, lite mer behagliga temperaturer under dagen för att sedan till kvällen bli kallt! Och imorse var ordningen återställd dvs -16 grader. Hurra!

Daniel drar på en jätteförkylning och jag hoppas att jag slipper den. Har ju faktiskt i alla tider lyckats vara sjuk just v8 varje år. (Sportlovsveckan) men de senast 2 åren så har jag hoppat över det. Hoppas att det är en trend.

Ryggen återhämtar sig så smått och jag har ridit bägge mina flickor nu i ett par dagar. Tycker att de gör ett bra jobb även om jag rider lite som en hösäck. Det kanske är bra att inte alltid vara 100 timad så får då lära sig att ta lite eget ansvar:-). Det handlar nog mest om att jag inte riktigt orkar sitta emot i övergångar för att ryggmuskeln är lite krampaktig och svag. Men efter ridningen så ägnar jag ca 35 minuter åt att strechta och det blir stadigt lite bättre.

Vårkänslan i luften har gjort att smissarna tillbringar mer tid utomhus. Skönt för dem och skönt för oss. Framförallt Stina tycker att det är bedrövligt med kylan så att man inte orkar vara ute så mycket som man vill. Bettan däremot trivs ganska bra med att kila in sig under elementet så att hon nästan brinner upp. Otroligt att två syskon kan vara så olika! Men så är det väl i människovärlden också?!

Tänkte ni skulle få se några bilder av jägarna som nu kan roa sig med att klättra och passa på varandra.

Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *