Oh what a weekend

2011-03-21

En fantastisk vårdag eller kanske två t o m under helgen! Under lördagen såg jag inte så mycket av det då jag dömde en tävling för Björklinge. En massa fina hästar men som tyvärr hade en massa ”spök” för sig. Det kändes underligt för det är inget jättespökigt ridhus och jag har dömt där förut och då har det inte varit på det viset heller. En teori är att grislukten låg på åt det håll som domaren sitter men jag vet inte. Tyckte det var roligt att döma i alla fall och lite ledsen att jag inte fick sätta fler poäng. Försökte klämma i me sjuor och åttor när det gavs möjlighet men tyvärr var det många missar på koeff så den totala procenten blev inte så hög ändå. Lite synd om ryttarna när det blir så tycker jag. Speciellt tyckte jag synd om en tjej som kom in på två jättefina hästar, fråan är om det inte var finaste hästarna för dagen. Med den ena så red hon fel för många gånger och den andra ville knappt gå in på banan. tjejen red jättefint men vad hjälper det en sådan dag. Måste vara trist när man betalar en massa pengar och lägger ner tid och så blir det ett antiklimax så att man inte ens kan få en bedömning. Ja vi utsätter oss i den här sporten och det är inte alltid så hilma enkelt. F ö så träffade jag en schtympling på tävlingarna, riktigt roligt måste jag säga. Kul att se hur hon arbetstränade och gick in för sin uppgiftSmile. You go girl!

Har också varit och tränat under helgen. Jag har ju ännu inte hittat någon tävling åt Russinet så jag passade på att åka till Waxholm igår och träna. Beredde mig på en tokig Russin eftersom hon varit så himla brunstig de senaste veckorna. Hur paff blev inte jag när hon var helt lugn! Som en ko rent avWink. Ja det var roligt och ridbart i alla fall och på detta sätt får jag två dagar för Wieger det tror jag blir bra. har ju bara en att rida på träningen idag. Ambulatoriska kommer ut och ska ultruljuda Riojan så jag får veta om det är något på senan eller inte. Hoppas verkligen inte.! Hon ser bättre ut men är ff tjock runt kotan på morgonen. På eftermiddagen när hon kommer in så är hon fin i skenan i alla fall. Nåväl vi får se.

Matcho verkar det gå bra med. Han har inte varit svullen alls eg. Ganska otroligt. Vi får se hur det ser ut idag efter det att han nu inte längre får penicillin. Det är ju den första veckan som brukar vara kritisk så jag hoppas att det fortsätter som det börjat med läkningen. Avslutade helgen med att gå ut och äta, så himla bekvämt och skönt. Det var länge sedan vi gjorde det kom jag på, kan ha med tempot i livet att göra.

Nu stundar en ny vecka ochlite vårkänslor tycker jag nog att den börjar med!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *