Säg den lycka som varar?

2011-03-17

Jaha så var det inte så roligt längre! Rioja slet av sig en framsko igår och är alldeles tjock i benet. Vet inte om det rättar till sig när hon får på sig sko så jag får väl titta på henne senare idag och avgöra hur ”illa” det är. Vore ju trist att inte kunna vara med för Wieger på måndag måste jag säga.

Matcho, är inte längre så Matcho kan jag säga. Igår gjordes kastrationen så nu följer några dagar med att se till att de rör på sig ordentligt så att de inte sväller för mycket i såret. Vore ju bra om kylan gav med sig också för det är ju inte så bra med kyla i sår. Kastration är verkligen ingen rolig tillställning men jag tycker ju inte om att söva och kasta dem så jag får väl stå mitt kast. Det har sina fördelar med att ha ston ändå måste jag säga efter gårdagen:)

Idag är det en stor dag för småsmissarna, de fyller 2 år! Godis måste nog införskaffas så att vi kan fira dem ordentligt.

Nu måste jag springa ut till hovslagaren som kommer för att fixa foten. Håll tummarna för att hon inte är halt och att svullnaden ger sig snabbt.

Må så gott och grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *