Varierad kost

2012-02-21

Undrar varför hästarna klarar sig på hö, havre (ja müsli då), betfor och däremellan gräs? Det vore så enkelt att kunna äta samma samma dag efter dag. Varför dessa trista tankar? Ja det är väl för att det närmar sig lunchtid och jag har verkligen ingen aaaaaning om vad jag ska äta. Det är ju lustigt eftersom jag verkligen gillar mat. Jag tycker om att laga goda middagar och pyssla men det där vardagliga har jag aldrig lycktas få någon kläm på. Det händer emellanåt att jag lagar mycket mat under helgen och sedan får till några matlådor men just en dag som denna så har jag ingen inspiration. Varken att laga eller köpa lunchmat. Jag efterlyser ff det där pillret som ska ge allt det man behöver i form av balanserad kost och energiintag som gör att man mår bra och inte är hungrig. Trist? Ja kanske men hur kul  är lunch egentligen? Idag när det är fettisdag kanske man kan hålla sig levande på semlor? Kanske inte optimalt en hel dag men en kan man väl få?

Red mina flickor i söndags kväll och som dom gick. Nästan så jag tycker att jag inte ska rida något mer pass:-) Det fick jag snabbt ångra, har ägnat helgen åt att banka, massera och trycka på ond nacke och onda axlar och det blev successivt bättre men igår fick jag något som liknade ryggskott i bröstryggen! Ja there is a first time for everything. Avstod ridning igår och strechade och fixade en del och det känns bättre idag om än inte 100. Tror att jag ska kunna rida ikväll och hoppas att det tänker ge med sig. Måste ju ligga i hårdträning för mina eländiga seriebyten, stundtals går det jättebra och stundtals blir det skit. Helt otimad ryttare får jag tillägga.

Skoning imorgon och genomgång med yogalärare inför vår kurs som vi ska försöka få till här under våren. Det ska bli jätteskoj och säkert bra även för bröstryggen.

Ha en skön fet-tisdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *