Grodtider!

2015-12-10

Nu är det minsann grodtider igen! Jag har ju under några år samlat på mig lite annorlunda julprydnader bl a jättefina blingiga grodor som hänger i fönstret och förgyller vardagen. Även om det inte är särskilt vinterlikt så tycker jag ändå att det blir rätt mycket julstämning med pynt. Vädret ja, jag är ju en av dem som inte är särskilt ledsen för att det inte är kyla, snö etc. Kroppen/ryggen mår så mycket bättre när det inte är en massa kallgrader. Imorse kunde jag dessutom rida på utebanan med tokmajsan, härligt underlag och det är 10 december! Annars fortsätter sjukstugan här. Rioja tror jag börjar se rätt ok ut. Har inte kollat henne riktigt utan avvaktat efter senaste behandlingen. Humpisen ser ohalt ut, han går med hovbandage och toffel i hagen. Pulsen i benet har lagt sig men jag tycker ff att han är varm i hoven så antingen håller det på att läka ut eller så kapslar det inte sig, hmm. Tänkte ändå att jag skulle ta ut honom på lina för att se hur han verkar må sedan kommer hovis den 14/12 så får han kolla mer noggrant. Vet kommer också den 21/12 så vi har lite olika alternativWink. Annars så här inför jul så blir det lite rush på arbete som ska vara klart och däremellan lite glöggpartyn, julbord och andra firanden. Ganska mysigt ändå tycker jag. Jag hoppas att vädret fortsätter vara milt så att man under julledigheten kan få till lite bra träning. Jag hoppas också att jag kan börja sätta igång Rioja då, hon har ju snart vilat p g a skada i 2 mån! Det får nog faktiskt räcka nu tycker jag. Så ja tomten – jag önskar mig friska hästar! Ja åsså fred på jorden, att alla är snälla mot varandra och en massa annat sånt som man önskar sig alltidLaughing. Sen skulle det ju inte heller sitta ivägen med en storvinst i Postkodlotteriet eller motsvarande så lite världsliga saker kan man ju få önska sig också.

Nu med språng mot dagens värv!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *