Kort uppdatering

2011-12-12

Ja om den inte blir kort så blir den nog inte alls. Sitter just nu och väntar på att en debitering ska gå igenom. Hela helgen har varit arbete från bittida till sent. Det enda som hunnits med är en ridtur tidig morgon för att resten av dagen arbeta för en produktionssättning.

Det är intressant det här att denna tid på året blir sådan här. Oftast ska man lägga i en överväxel som man verkligen inte har just nu när dagarna är som kortast och orken är som minst. Jag hoppas dock att denna extrasatsning lönar sig så att vi landar där vi tänkt oss i projektet. Måste återigen berömma de projektdeltagare jag har ifrån världens bästa projektgrupp som så oerhört plikttroget arbetar för att verkligen komma i mål. Jag tackar, bockar och bugar och jag hoppas att det är så att jag har den projektgrupp jag förtjänar:-)

Återigen får hästarna stryka på foten när det blir på detta sätt men det blev i alla fall ridning i helgen efter Annas behandlingar och de kändes jättefina bägge två så jag är inte så störd av detta. Förhoppningsvis så får vi lite träning imorgon och så har jag planerat att rida för Y på onsdag så det blir lite ordning igen.

Nu verkar det som om vi kan göra lite produktivt igen och inte bara vänta.

See you later och håll tummarna!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *