Är det fredagsmyyyys?

2011-12-09

Ja inte vet jag vad som ingår i fredagsmys men jag kan ha en aning. Jag tror inte att det är att stå på macken i vertikal regn-blåst och tanka för att bilen druckit upp all bensin IGEN. Jag tror inte heller det är att pressa på i projektet och hysteriskt titta på klockan under eftermiddagen för att sedan konstatera att ”tja det blir helgjobb igen”. Jag tror inte heller att det är att känna förkylning klia bak i halden och sitta i kroppen och därmed bestämma sig för att inte rida.

Däremot tror jag att det hör till fredagsmys att ta ut hästarna i ridhuset så de får springa ”MAKARON!!!!” vilket nog är ett uppdämt behov nu när det blir lite hårt och halkigt i hagen. Riktigt roligt att se hur mycket energi och vad roligt det är när de får löslongera. Det är nog inte bara fredagsmys utan också ett bra sätt att titta på hur de ser ut och rör sig. Sedan tror jag det är fredagsmys att få slå av datorn och de närmaste 12 timmarna koppla bort hjärnan från arbete. Det är också fredagsmys att hinna växla några ord med min bästa Anna (alltför längesedan nu igen!!!). Gå in i huset, tända en brasa och ned i soffan rasa (kunde inte låta bli att rimma), det får räknas som kvalificerat fredagsmys.

Jag får se hur länge jag håller mig vaken ikväll. Brukar vara ungefär genom fikat, en första sektion av någon film eller annat, ungefär fram till första reklampausen. Ja det är ofta lite svårt att hålla sig vaken om man lägger sig i soffan med en pläd över sig och en smisse på magen som purrar och sover, det lovar jag är riktigt fredagsmys.

Så alla ni som haft en bra eller dålig vecka, unna er ett riktigt bra fredagsmys!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *