Var tog mars vägen?

2013-04-04

Inte för att jag direkt saknar den månaden, i alla fall inte i år. Nu börjar det ju likna nåt på dagarna i alla fall, lite vår faktiskt. Om man sitter i lä i solen så kan man rent av inbilla sig att det är varmt. Påskhelgen bjöd dels på förkylning och dels på lite solning och dels på lite rehab och dels på en massa god mat. Så på det hela taget så hade vi det riktigt bra. Sviiisch så var vi inne i april. Händer en del denna månad. Närmast nu ev tävling om Rioja verkar ok efter behandling. Sedan hoppas jag att grushagarna kommer fram snarast så att det blir underlag för Russin när jag bestämmer att släppa ut henne. Sedan är jag mitt i planeringen för mamsens 70 års dag. Alltid roligt med jämna födelsedagar så man kan brassa på lite firande. Jag hoppas på kanonväder den helgen och som vanligt en massa god mat och dryck:-)

I övrigt så verkar inspirationen ha lämnat mig något. Jag känner mig väldigt less på hästsituationen just nu. Det är kanske inte så konstigt då skadorna varit så långdragna. Att jag spädde på med förkylning var kanske droppen på nåt sätt för det är svårt att hitta den där energin man skulle behöva. Det gör också att skrivandet går lite trögt. Inte för att det inte finns annat att skriva om men jag känner mig som sagt lite inspirationslös.

Tänkte bara nämna (med tanke på vårtecken) att det hade verkligen inte hunnit vara varmt en dag förrän jag såg den första myggan! Inte något roligt vårtecken direkt, önskar att vi kan få någon vecka med snöfritt och ljust innan man ska behöva slåss med myggen. Hå hå jaja alltid finns det nåt att oja sig över:-)

Ha det till nästa gång!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *