Upp och nervända världen!

2011-04-01

I mitt jobb är det inte alls ovanligt att man får tjata på olika personer om leveranser eller annat som man vill få gjort. Det är också vad jag ägnat de senaste veckorna åt när det gäller några kritiska saker i ett projekt jag har. Igår så tröttnade jag på att tjata på samma individ som lovat att leverera så jag hittade en väg runt det hela. Jag meddelade att vi ändrat riktning och ville inte längre ha leverans av personen i fråga. Då jäklar skulle ni se vilken fart det blev. Jag fick helt plötsligt en anstormning av mail och telefonsamtal av personen i fråga där den framhärdade i att leverera. Då insåg jag att jag kanske använt helt fel taktik när jag tjatat. Jag kanske redan från början skulle sagt – Jag vill inte ha någon leverans av dig!

Det blir en paradox när man får ägna lika mycket tid åt att tjata på någon att sluta leverera som man får lägga på att från början få den att leverera. Det kändes rent utav som ett aprilskämt.

Apropå det så tror jag inte att jag råkat ut för något ännu idag. Det är möjligt att jag har men inte märkt det eller så kommer det senare då dagen inte är slut.

Slut, det är jag i alla fall. Den gågna veckan har varit riktigt jobbig på så många sätt att jag behöver en stund att samla ihop mig och ladda lite energi. Normalt sett skulle jag ägna någon timme här på kontoret för att summera veckan och göra lite förarbete för nästa men idag har jag faktiskt helt tappat sugen och känner att jag inte orkar tänka en endaste jobbtanke till. Därtill känner jag mig direkt trött på människor i alla former och slag, ganska typiskt för en sån här vecka:-)

Så thank god it´s friday brukar jag väl säga och aldrig har det väl passat bättre än idag!

Ha en trevlig helg och hoppas att värmen kommer smygande!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *