Segt sa Bill – ja segt sa Bull

2014-04-04

Förkylning kan vara riktigt segt det! Jag tyckte nog att jag var riktigt bra i måndags men det var nog för att jag var så himla dålig lördag/söndag:-) Så helt frisk var jag nog inte. Det slog liksom tillbaka igår när det kändes som om någon kört på mig med en ångvält. Trött, hes, snuvig och allmänt hängig. Så gårdagen blev det en massa jobb och sedan senare på kvällen ryggläge i soffan varpå jag somnade efter bedömt ca 3 minuter:-) Så egentligen har jag nog sovit runt 10-11 timmar inatt om man räknar in tuppluren på soffan. Det behövdes tydligen för jag är avsevärt ”piggare” idag. Det kanske hjälper till att det inte är så himla kallt.

Hästarna har i alla fall jobbat i veckan så gårdagens vila var inte helt någon oplanerad sådan. Ska trimma lite ikväll också så ska vi se att förkylningen snart är jagad ur kroppen.

Har tyvärr suttit på mitt kontor hela dagen och kan då bara titta ut på det fina vädret. OCH en gång när jag kikade ut så såg jag en liten räv smita över ängarna utanför. Ja lite mysigt är det allt att ha sitt kontor på landet. Det som också är bra är att jag får sitta ostörd. Det behövs ganska ofta eftersom jag dels sitter en hel del i telefon men också sitter och skriver rätt mycket.

När man då är ”fast” på landet så är ju det här med nätshopping något alldeles fantastiskt. Vet inte hur jag skulle klara mig utan det:-) Jag tyckte att jag hade hittat världens bästa födelsedagspresent åt mamma men det ”sket” sig skulle man kunna säga. Så då fick jag botanisera på nätet och tänk jag tror jag hittade en riktig fullträff där också, skam den som ger sig. I april och maj är det en massa födelsedagar. I princip hela min familj fyller år då men eftersom vi inte längre firar något tillsammans så blir det inte så många presenter att handla, inget ont som inte har något gott med sig:-). Men svärmor fyller 70 (eller gjorde den 1 april) mamma fyller 21 och sedan fyller Daniel den 5 maj. Så ja det blir till att klura ut något vettigt till samtliga. Om det vore till mig själv så skulle det vara snips-enkelt men när det gäller andra så kan det vara precis hur jobbigt som helst.

Tävlingssäsongen har ännu inte börjat för mig och tur var väl det om man ser till hälsotillståndet förra helgen. Nästa helg är det dock dags så jag hoppas att vi slipper snöstorm och driv is. Ja är det sådant väder så tävlar ju inte jag i alla fall:-) Sedan var jag reserv till en MsvA som jag nu såg att jag kom med till så jag hinner kanske starta ett par och möjligen en St Georg på vårkanten. Det vore roligt för jag behöver tävlingsträningen i de programmen.

Nu ska jag packa ihop på kontoret för dagen. Har suttit och skrivit och skrivit och läst och skrivit om nästan in absurdum men nu kände jag mig ganska klar så nu har jag skickat alstret till berörda och hoppas att de inte har alltför många synpunkter:-)

Thank god it´s friday skulle man kunna säga!

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *