Andas ut?!

2011-08-26

Så fick jag äntligen hämta hem Bob igår! Stor lycka kan jag säga. Han hade naturligtvis varit en mönsterpatient och charmat hela personalen med sitt milda och gosiga sätt. Han blev glad att se sin mammis och ägnade hela kvällen igår åt att ”gos-mosa”. Lite skeptisk var han när han kom hem och gick och gömde sig under en säng på övervåningen för att han inte skulle åka in i buren igen och åka iväg.

Nu mår han bra. Han kan gå och han verkar inte ha ont. Svårt att säga vad det var men en teori som ligger närmast till hands är pancreatit. Han är behandlad för det och svarar på behandlingen så då är väl allt gott och väl. Nu går förvisso hans matte och kikar uppmärksamt på honom för att se att han inte återfaller i någon sjukdom igen. Jag kände igår när jag pratade med kliniken och fick besked att lever och njurvärden var helt normala att då slappnade jag av och blev jättetrött. Jag har gått och spänt mig för den ev att jag skulle vara tvungen att ta bort honom och när krisen var över så kom den stoooora tröttheten.

Så nu får vi hålla tummarna igen att det inte tillstöter något!

Lyckades ändå samla ihop mig och rida bägge hästarna igår med ganska gott resultat även om jag inte var helt fokuserad och verkligen inte red mitt bästa. Russinet var lite ”muppig” men det kan bero på att jag inte var helt tajmad?! Annars känns bägge bra och jag hoppas att jag kan hitta någon mental inställning till tävlandet imorgon. Just nu är jag verkligen bara jättetrött men jag startar nog inte förrän på eftermiddagen så jag hinner kanske återhämta mig.

Daniel är snart klar med tvättstugan i stallet. Det blir så himla fint nu när toaletten är klar, rummet ute vid spolspiltan är målad och isoleringen täckt samt har det kommit upp en hylla för förvaring. I tvättstugan är det ommöblerat och golvet är lagt men inte fogat i sin helhet. Lite kvar alltså. Mormors rum är nu helrenoverat. Hon har målat, därefter tapetserade jag söndag och gjorde klart på måndagen, Daniel la nytt golv efter det och sedan har vi inhandlat lite möbler och lite piff så det blev verkligen jättefint och fräscht. Detta kanske drar med sig att vi renoverar hela övervåningen också, man vet ju aldrig med oss:-)

En arbetsdag kvar på denna vecka och den är fylld med uppgifter så det är väl dags att fokusera på det en stund.

Ha en riktigt bra helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *