Var det nödvändigt?

2012-02-27

Efter en härlig fredag med ”kalaspinglorna” på Sture med god mat, lite champagne och massage samt lite shopping och ännu mera god mat så var jag helt däckad! Ja där ser man vad lite avkoppling kan göra. Ganska mjuk i kroppen men det kändes som om jag hade blåmärken efter hela ryggraden efter massagen. Som sagt ont ska med ont fördrivas! Fortsatte helgen med att städa lite, sanda mycket och rida. Lördagen tränade jag på en del serier och det gick skit för att inte tala om piruetterna där madame hade bestämt sig för att piruetter är samma sak som att stå rakt upp på sina bakben och snurra. Ja då kändes det långt bort att starta kan jag säga. Sedan fortsatte vi söndagen med att skotta ridhuset, därefter hade jag pajat hela ryggen och går som en gammal anka idag, var det nödvändigt verkligen. Därtill var det -10 grader i morse och min kropp gillar ju inte kyla så jag undrar om det var nödvändigt också????

Hur som helst så red jag Russin igår igen och gjorde ytterligare ansträningar med mina serier och piruetter och ja nu var det lätt. Koncentrerade mig på att inte ”mesa” utan hålla ihop henne och bara ha henne rak. Då gjorde vi helt plötsligt 4or och 3or på löpande band och av bara fartern slängde vi in någon 2a. Gjorde några piruetter och inget stå på bakbenen då. Konstigt hur mycket det sitter i huvudet. Jag måste liksom bara bestämma mig för att 1. vi kan 2. jag vågar vara lite tuffare 3. det kommer inte att förstöra något om jag råkar göra fel.

Jag ska på det idag igen så får vi se vad jag tycker. Hade påhälsning igår av Reneé med hennes unghäst. En jätte jättefin häst som jag tror hon kommer att ha massor med roligt med. Skoj att se! Han skötte sig dessutom exemplariskt i ridhuset så det verkar vara en ganska sansad unghäst.

Så var helgen slut och jag hann nästan med det jag hade tänkt mig. Det jag inte hann antar jag finns kvar att göra under veckan:-)

Ha en fin måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *