Väntans tider

2016-02-29

Att ha häst kan ibland vara väldigt mycket väntans tider. Rioja skadade sig i oktober och vrickade kotan riktigt illa. Dels hittade vi en pålagring på framkotan (gammal) men också kraftiga blödningar i ligament och förtjockning av ledkapseln. Nu har hon blivit behandlad på lite olika sätt 3 gånger och vilat i 4 månader. Tyvärr är hon inte ren ännu. Man skulle kunna lägga henne i narkos o gå in i leden för att på riktigt se vad som hänt där men jag tycker inte att jag ska göra det. Om det är så att ledbrosket är skadat så är det inte mycket man kan göra åt det i alla fall och Rioja har väl nästan gjort slut på sina 9 liv vid det här laget? Hon mår bra, har inte ont och är pigg. Hon mår inte heller dåligt av att vila så jag har helt enkelt bestämt att hon får vara. Om tiden gör så att det läker så gör det det och om inte så får hon vara kvar med sin BFF Russinet. När väl Russinet inte tycker att hon ska vara kvar längre så får de gå tillsammans. Jag tog det beslutet för någon månad sedan och även om det är tråkigt så känns det riktigt Vem vet hon kanske överraskar och läker igen:-)

Det gör ju att lilla måsen får trumma på som aldrig förr. Det går bättre och bättre och en vacker dag kanske han inte drar i min högerarm så att min armbåge läker igen:-) Russinet är pigg och jag red henne faktiskt igår, kändes ganska spänstig och fin och det är ju Russinet så det är liksom väldigt hemma.

Ja det här var månaden då jag fyllde 50! Känns lite overkligt men samtidigt helt OK, för mig är ålder mest en siffra även om kroppen gör sig påminde lite mer än förr:-) Det är roligt att fylla jämnt. Det finns då en anledning till lite fest och istället för att ha en stor fest så har jag dragit ut på det och haft flera mindre, jätteroligt att blir firad till höger och vänster och av alla de fina människor som jag har omkring mig. Jag har gett mig själv en riktig present också och det är att jag ska operera mina ögon imorgon!!! Spännande att se om jag kommer att se något efter det. Vi får verkligen hoppas att det är så annars blir det väl något av en besvikelse. Så idag får jag jobba på då jag inte riktigt vet hur jag kommer att se resten av veckan.

Det var en liten uppdatering i alla fall.

Ha det riktigt skönt i februarisolen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *