Trollkarl?

2010-12-13

Jag tror på allvar att jag träffat en trollkarl! Han heter Wieger de Boer och gör något slags underverk med mig och mina hästar. Den största förtrollningen har han nog lagt på hjärtehästen. Har tillämpat ridningen under helgen efter förra veckans träning och Holy mother of god får jag lov att säga igen! Visste inte att jag kunde hantera henne på detta sätt. Hon jobbar och stånkar och som hon rör sig. Det enda jag nu hoppas på är att hon ska klara träningen och tåla den. Det blir av någon anledning så himla enkelt. Kan känna mig lite frustrerad över att jag inte fick tillgång till detta system mycket tidigare. För det säger sig självt att om det verkligen ska sitta inte bara på träning utan vid nervositet och på tävling så krävs det tid. Jag tror inte på allvar att de första starterna under året kommer att erbjuda den känsla jag får på träning men förhoppningsvis har vinterträningen gjort att allt är mer befäst!.

Tyvärr finns det ingen tränare jag kan ”komplettera med” i mellantiden dvs mellan gångerna som Wieger är här då hans system så helt skiljer sig från alla jag hittills ridit för. Ska be min paparazzi att filma lite när jag rider så att jag kan försöka köra egeninstruktion, inte det lättaste men det funkar nog.

Idag sjöng jag lite för hästarna när jag morgonfodrade. Vet inte om de egentligen uppskattade det efter förtjänst utan de tyckte nog mest att jag var lite konstig när jag skred fram sjungandes luciasånger. Vi hade i alla fall en mysig stund, tyckte jag i alla fall. Helgen har bjudit på både mys och i fredags hade vi det riktigt härligt tillsammans med vänner i vårt tomtelandskap med många ljus, glögg och champagne. Tack snälla ni för den fina svampen som jag fick till slut:) Hoppas att vi ses snart igen!

Nu är det dags att ta tag i en ny arbetsvecka, det är ju bara två kvar till jul så nu är det dags att lägga in spurten!

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *