Träning, träning, träning

2013-03-18

Wiegerträning igår med Rioja. JÖSSES vad vi fick jobba. Jag tycker att jag har lite problem med att ha henne på kandaret då hon lätt ”tippar” framåt i formen och gjorde också så till en början av passet igår. Det är inget som inte går att avhjälpa med mer elektrisk häst och snabbare bakben så allteftersom så rättade det till sig. När vi väl kom till galoppen så blev det bytesträning ”en masse” kan man säga. Först flänga fram och tillbaka med stigbyglar och sedan skulle jag släppa dem för att låta benen ”hänga” och så skulle vi byta till dess hon blev trött. Också en taktik att prova:-) Faktum är att Wieger frågade mig under passet om jag var trött och gissa vad jag svarade:-) Jag lovar att jag hellre faller av medvetslös än att jag någonsin skulle medge att jag skulle behöva en paus. Nu behövde jag ingen paus (kanske en liten:-)). Hur som helst så blandade vi och gav vad gäller det svåra bytet. Några bocksprång och spark under foten och däremellan något ok byte. Jag slet och hon slet, formen blev jättebra och galoppen blev super. Lätta bytet gick som en dans och det är verkligen jättefint.

Tänkte bjuda på lite bilder från träningen. En bild säger ju mer än tusen ord:-)

Ökningar och ökningar, tänk om man kunde sitta som folk också?

Lite mer ökningar

Inför svåra bytet

Äntligen bra form

Svåra bytet igen

Ont i ljumskarna

Nu har hon verkligen fått göra rätt för maten!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *