Lite bus

2013-03-25

Ja om det var lite bus Russinet ägnade sig åt så skulle matte vara nöjd. Nu ägnar hon sig åt ganska mycket bus såväl i box som i ridhus så jag är inte riktigt lika tillfreds. Jag hoppas att det är övergående. Samtidigt förstår jag att det kryper i henne. Hon är trots allt en häst bestående av lika delar nitroglycerin och krut så att hon ändock håller sig om hon gjort får man vara tacksam över.

Riojan är inte bra i ryggen. Har tagit beslutet att inte tävla i påsk utan försöka fixa till den. Hon har ju sin artros och jag tycker att det är muskulaturen runt den som har riktigt ont. Möjligen är det så att det svåra bytet är svårt just på grund av detta. Vi ska prova och spruta henne i ryggen och se om vi kan få det att släppa. Tanken var att vi skulle göra det idag men vet blev sjuk så vi får försöka senare i veckan. Passade på att rida på häst nr 3 istället igår. Gick ganska bra även om han helt plötsligt tyckte att man kan svänga till vänster när man ska springa i högervarv. Detta mest beroende på att han verkligen inte gillade vänstertygeln igår och dessutom har lite svårt för auktoriteter. Livet kan väl bara vara KUL??!!

Vi får helt enkelt traggla på med lite tömkörning för att lösa högersidan och däremellan sitta upp och checka av. Han är fortfarande obekymrad av att tanten sitter på och så länge jag inte hamnar i bakvikt så truttar han på:-)

Imorgon ska jag ut på bus:-) Kan inte riktigt berätta än vad det är men det ska bli roligt och så småningom så får jag väl göra en redogörelse för vad jag har för mig men inte just idag. Ska i alla fall på en lite utflykt imorgon och jag hoppas att det blir ett lugnt och stilla väder.

Har planerat in elektriker denna vecka, vi har något så roligt som en propp som går så där var 3e, var 4e dag. Trist som tusan faktiskt! Vet inte vad det beror på men någon form av överbelastning blir det tydligen och med ihållande kyla så blir det väl inte bättre kan jag tro. Så lite ditt och datt ska ske i veckan och sedan får vi se om jag åker med kompis till Enskede på fredag för StGeorge där. Skulle vara roligt att komma iväg på tävling även om jag inte startar själv. Vi får se hur det blir

Nu lite arbete, ha det skönt i vårsolen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *