Fixa o trixa

2010-11-06

Jag ljuger inte om jag säger att jag igår kväll var helt slut efter två veckor med ryggskott. Att vanka på möten hela dagarna är jobbigare än man kan tro. Idag så skiner solen och det är ett fullkomligt strålande väder. Ska försöka klättra upp och rida lite för att slippa ägna mig åt longering. Det blir lite trist i längden.

Morgonen har ägnats åt att förbereda för middagen ikväll. Det ska bli riktigt trevligt, förhoppningsvis kan jag t o m sitta vid bordet som folk, i alla fall ett tag. Har förberett förrätt och efterrätt och sås så det är eg bara köttet kvar som jag kan fixa precis innan. Jag tror det blir riktigt gott. Ibland känner man sig ju mer inspirerad än annars när man ska laga mat och idag var nog en inspirationsdag tror jag.

Äter ju inget antiinflammatoriskt så jag kan få dricka vin till maten också ikväll, det blir ju ännu bättre. Förhoppningsvis släpper det i ryggen nu men det har varit mer än seegt. Ev har jag också nya stallgäster på gång in så det rör på sig på många fronter. Ska försöka göra lite arbete som jag inte orkade med igår kväll så att jag är ikapp till måndag.

Ha en riktigt skön allhelgona!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *