Ny vecka

2011-11-14

Ny vecka innebär säkerligen nya utmaningar. Jag var ganska trött och sliten efter förra veckan och helgen innebar kanske inte så mycket ”vila” men desto trevligare var den! Hade min bästaste Kattis och hennes sambo på besök och vi gjorde ett bra åderlåtningsförsök på vinkylen:-) Trevligt och gott och mysigt i den mörka novembernatten. Gårdagen så var jag faktiskt lite trött i mössan men inte värre än att jag kunde tömköra 3 hästar och ha 2 lektioner så jag var nog i hyfsad form får jag säga,

Efter förra veckans hostande och kraxande så verkar höstviruset i stallet ha gett med sig. Rioja hade t o m lite feber i fredags kväll den var dock över till lör morgon så förhoppingsvis så var det kulmen då. Hon har inte skrittat på ett par dagar utan endast gått i hage med Russinet. Ska försöka klättra upp ikväll och ev jogga lite också så får vi se hur hon mår. På onsdag är det dags för återbesök och sedan är veckan nästan slut igen. På fredag är det dags för mer finfrämmande! Har precis beställt mat till detta och det ska bli hur gott som helst. Är ju ändå ute i god tid så att man ska kunna fixa lite allteftersom.

Kroppen är stel. Vet inte varför det blir så himla tungt så fort det blir kallt men jag är verkligen gisten den här tiden på året. Inte nog med att jag är progressiv jag är stel också. Tror inte det är åldern:-)

Var till optikern i lördags också och justerade linserna en del och se nu börjar det redan kännas bättre. Fick upp lite styrka på högerögat och då såg vänster genast bättre också så jag kanske kommer att fixa ”monovision” i alla fall. Om jag gör det så kan det bli operation.

Nej nu vill hästarna ha mat och jag också innan jag springer på nästa möte.

Ha en härlig novemberdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *