Tiden går

2012-08-30

Fort fort går tiden. Nu har Riojan stått i en månad sedan hon fick ont i sin tass och jag hoppas att det inte ska bli så himla länge till. Hon verkar i alla fall må bra och har inte ont i foten just nu. Det kan iofs bero på att hon går på metacam fortfarande men det ska hon bara få en dag till så får vi se sedan. Micke kommer på måndag så får vi göra en ny bedömning.

Ganska mycket jobb att göra och det börjar snurra på med träningar och tävlingar och allt annat som ska fixas på daglig basis så det känns ungefär som vanligt:-). Igår kväll hade vi kickoff med div 3 laget, åt lite, pratade, skrattade och sedan red några av dem program som jag dömde och vi diskuterade vad som var viktigt i dessa program. Jag har ju haft förmånen att vara med på bägge kickofferna och det har varit riktigt trevliga tillställningar. Det är roligt att få träffa klubbkompisar avsuttet och ha möjlighet att lära känna var och en lite på sidan av ridningen, bra jobbat av Anki och Åsa som alltsomoftast är de som ordnar och ställer.

Till helgen är det meningen att jag ska rida en MsvB5 igen på Russinet. Jag hoppas att vädret tänker var lite nådigt så att vi kommer iväg. Vore roligt att få ytterligare en MsvB5 start den här säsongen. Det är sedan inte så många starter kvar för hennes del, i alla fall inte planerat just nu och jag har också planerat in lite dömande så jag tror inte att det finns utrymme för att planera fler tävlingar än de som är. För Riojas del så blir det ingen start i höst, tror jag inte i alla fall. Hon behöver få en hel fot och få komma igång igen. Får väl inrikta mig på att göra en sjusärdeles vinterträning så hon är fit for fight i vår. Lille plutten ska också få börja göra någon form av arbete under hösten så jag tror att jag kommer att ha sysselsättning ändå.

Nu kallar dagens värv så jag önskar en en skön om än något dimmig torsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *