Thank good it´s friday again!!

2011-02-04

Det känns som om veckorna består av måndag och fredag och dagarna där emellan vet jag inte vad som händer med. Jag tycker att jag för tillfället undersöker mina ögon till höger och vänster och så här välundersökta har de väl aldrig varit. Konsultationen gick bra, konstaterade att jag inte alls borde kunna se och läsa som jag gör vare sig med mina linser eller glasögon men det gör jag ju så det bevisar väl bara ”viljans makt över materien”. Vi diskuterade vilken typ av operation som skulle vara lämplig vilket inte är så lätt att välja på. Vi kompromissade och kom fram till att jag ska prova linser som skulle kunna ge ungefär samma resultat som en operation så kan jag känna på hur jag tycker om det i några veckor innan jag bestämmer mig. Det kan ju vara bra tycker jag för om jag inte gillar det så behöver jag ju inte operera mig, operationen är ju liiiite svårare att ångra. Men hon tyckte att min inställning till viljans makt över materien var en bra förutsättning för den operation vi pratar om så då kanske det kan fungera bra.

Åsnan är som jag skrev röntgad och nu är ju vädret väldigt tjänligt för att genomföra kastration så vi ska se om vi kan få till det i nästa vecka och samtidigt hoppas att det milda vädret håller i sig ett tag till.

Har köpt ett kandar till hjärtehästen och provade det igår. Det gick bra, var faktiskt ingen större skillnad annat än att hon inte kunde köra ”borren” eller ”salut” när hon tyckte att det blev jobbigt så det var nog en bra plan att börja med kandaret nu. Är dock lite osäker om jag ska ha en kortare stång? Ska kolla med Wieger när han kommer vad han tycker.

Gjorde ett kort och intensivt pass med stora hästen också igår och hon kändes riktigt fin. Gjorde både seriebyten och piruetter! Skulle önska att det fanns någon tävling för hennes del i det närmaste men eftersom jag inte vill åka vare sig till Fagersta eller Högbo den här tiden så får jag helt enkelt vänta till senare i vår.

Fick meddelande om att E-L fått komma hem. HÄRLIGT! Nu hoppas vi på ett starkt, snabbt tillfrisknande så att vi kan ta vår champagnekväll!! Jag och D ska noga tjuvstarta ikväll i alla fall, mest för att träna:) Tycker det är en trevlig avrundning på veckan att ta sig ett glas champagne på fredag kväll, lärde mig det för flera år sedan faktiskt när jag jobbade med en kollega som hade jobbat på Operan. Där körde de fredagsfika men med champagne, det är vad jag kallar fredagsfika!

Ha en riktigt skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *