Thank god it´s friday och aktiviteter

2012-08-31

Idag var en bra dag för att lära lillplutten att ha täcke. Jodå han är 3 år och han har ingen större bildning alls. Igår la jag på honom Russins sadel när vi pysslade på gången och det gick bra. Han var mest intresserad av om husse hade något godis. Imorse bestämde vi att i det hällande regnet så kan han som de vuxna hästarna få ha täcke. Sagt och gjort så åkte täcket på, han gick lite fort i boxen i något varv och sedan var det klart. Han är en härlig individ den där lilla ”musse” tar allt med ro och sans och har ett himla trevligt temperament. Stor guldstjärna till honom alltså. Att ha täcke är också bra för själva ”sadeltämjningen” så de får något som åker runt på kroppen både här och där.

Jag är trött, faktiskt otroligt trött, känns som om jag har en förkylning som brottas fram och tillbaka i kroppen men det blir liksom inget och då blir jag mest bara trött. Hmm, vill ju ändå få rida MsvB5 i helgen så jag hoppas att det ändrar sig och även vädret:-)

Som jag berättat tidigare så sitter jag i Dressyrkommittén och den har som uppgift att befrämja dressyren i distriktet. Det är inte så lätt som det låter förstås men en av aktiviteterna är bl a att försöka få ihop intressanta föredrag och clinics. Nu har vi efter viss möda lyckats boka Liane Wachtmeister för att genomföra en clinic från Lätt klass till Grand Prix. Den 7 oktober går den av stapeln på Akademistallet och jag hoppas verkligen att vi får stor uppslutning så att vi kan fortsätta anordna intressanta clinics etc för ryttare i distriktet. Så nu uppmanar jag alla och envar att snabbt anmäla sig till detta! Ju fler som deltar desto större möjligheter får vi att anordna andra aktiviteter för ryttarna i distriktet

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *