Thank god it´s friday 2!

2010-12-17

Tyckte att det var igår jag skrev men det var det ju verkligen inte. Måste bero på att det går runt, runt med arbete, hästar, julklappar, tomtelekar, luncher etc etc etc. Det här är verkligen en helt hysterisk tid. Det är så mycket som ska vara gjort på faktiskt nästan ingen tid alls så att ikläda sig Fränzi rollen är nästan ett måste. Jag tror att det skulle kännas lite lättare om det inte var snöstorm hela tiden, det är tungt att skotta snö. Nu har jag fått armbågen fixat av akupunktören och Anna ska få ”fylla på” lite med ljuset när hon kommer under helgen. Ja helgen ja, vi får se om det kommer att vara snöstorm eller om folk kommer att ta sig fram med transport för att få sina behandlingar innan jul.

Tänkte inte bli särskilt långrandig idag utan mest kika in för att önska en skön helg och ett härligt 4:e adventsfirande.

Tänkte slänga in en lätt sexistisk historia som jag tyckte var riktigt rolig

En kille gick in i snabbköpet och köpte

1 tvål

1 tandborste

1 portionsförpackad snabbmiddag

1 färdig smörgås

1 dricka

När han betalar frågan kassörskan ” Du är singel eller?!”

Han ler mot henne och säger lite flirtigt ”Hur visste du det?”

Hon svarar ”För att du är ful!”

Nu mot glöggen!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *