Tävling – suck!

2011-09-17

Kort rapport från dagen. Russinet skötte sig nog ok. Jag skötte mig ok men inte mer. Lyckades vara avslappnad på banan även när hon spänner till men blir lite för raka sidor i skolorna vilket jag inte riktigt vet hur jag ska komma åt inne på banan. Huvudet fokuserar för mycket på strulet som blivit med bytena varför jag strulade till det ”säkra” och lyckades med det ”osäkra”. Skulle nog behövt spänna bågen mer och samtidigt så vill jag skapa avlappning. Får liksom lite ”fel” energi på banan en dag som denna.  Ja det är mycket ett mentalt spel det här. Vilken skillnad på ritten jag gjorde på Lurbo och den jag gjorde idag!! Inte procentmässigt för det var i princip samma. Skillnaden var dock att då gjorde vi fina byten, avslappnade och lugna, nu kändes bytena lite korta och spända. Vet inte om det är pälssättning, hennes vä framfot eller bara spök i mattes huvud. Men oftast när det är så här att magkänslan kryper sig på så är det något….

Får se om det är lika på Wieger träningen på måndag eller om vi lyckas lösa något. Känner mig själv lite matt av en icke utrbruten förkylning, lite ont i halsen och huvudet men inte någon större fara. Måste hålla ut i alla fall i två dagar till så jag hinner göra min start på Rioja imorgon och träna för Wieger på måndag.

Men vilken laginsats det blev idag! Heja heja Ulla som på sin fina Helena dunkade till med nästan 64 procent i sin första start i MsvB4!! Både debut och ankare i laget på en gång, hatten av Ulla och supergrattis till en jättefin ritt. Sara och Candy har lämnat lite av sin förbannelse bakom sig och gjorde också en jättefin ritt där alla bytena satt! Super! Belönades med drygt 60 procent och kunde kanske fått någon procent till tycker vi som tittade på. Sedan red jag och Russin och vi underpresterade helt klart men fick dryga 61 procent och jag får trösta mig med att vi skulle behövt rida på dryga 66 för att laget skulle tagit ytterligare en placering. Avslutade med Malin som idag fick sätta nytt poängrekord för sig i MsvB4 på 60 procent! Jätteroligt tjejer tänk vad utvecklingen går framåt och vilket jämnt lag vi är!

Grattis till Björkligen som tog grepp på Segersta och håller spänningen vid liv. Nu får jag försöka tagga till inför sista omgången och inte minst inför imorgon

Håll tummar och tår!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *