Bråda dagar och ojämn energi

2010-09-24

Ja nu stundar en intensiv helg. Jag tog beslutet att stryka mig från tävling imorgon för att istället lägga lite tid på annat som behöver göras. Det kändes bra och rätt att göra så. Därtill tror jag att det skulle vara ruskväder imorgon och jag skulle starta först i klassen direkt på morgonen. Jg har istället anmält mig till nästa helg och hoppas att det bilir tillräckligt många anmälda och att jag kommer med för då är det två klasser varav en gäller som kval så det känns bättre för vår planering.

Helgen kommer som sagt att vara intensiv då lille Matcho kommer hem, IR-Anna är här, jag ska rida och döma, försöka hinna arbeta något, fira födelsedag och anordna middag. Det blir snårigt men roligt.

Energinivån är kanske inte den högsta, än känner jag mig förkyld än känner jag mig allergisk, verkar ha svårt att bestämma mig. Att se något TV program till slut på kvällen verkar helt omöjligt och det är säkert beroende på att hösten nu är här och det är mycket mörkare. En annan som också är väldigt olika i energinivån är Rioja. Jag inser att jag inte skrivit så mycket om henne och det är väl för att hon är husmus och inte ute och tävlar.

Efter 7 sorger och 8 bedrövelser så verkar hon åtminstone nu OK. Jag varvar tömkörning med dressyr och uteridning och hon verkar må bra. Det är så svårt med henne för när hon är pigg och har bra energi i kroppen så finns det ingen häst som slår henne i ridbarhet. Hon är en dröm verkligen. Lätt i händerna, snäll mot kroppen, har så himla lätt för samling och ett eget ”gung”. Jag har kommit till den punkt där jag tycker att det viktigaste är att hon mår bra och att jag kan rida på henne hemma för det ger mig en massa i ridningen. Om hon inte kommer ut på någon tävlingsbana mer spelar mindre roll. Det har ändå inte lyckats i planeringen att hitta någon tävling för henne under hösten så jag avvaktar vintern och sedan tar jag ett nytt beslut till våren.

Jag får se om jag plockar ut henne också på Wieger träningen. Har inte riktigt bestämt det ännu, det får väl bero på vilken energinivå hon är på då och jag också.

Fick lite kvällsbesök igår av goda vänner, alltid lika roligt vännen!! Robert såg dock lite undrande ut över att ni hade fått en 105 cmers bebis, det ville han verkligen inte kännas vidLaughing

Nåväl han fick väl bekräftat att det inte riktigt står rätt till i huvudkontoret på undertecknad.

Vi ses senare under helgen och till er övriga vill jag önska en riktigt trevlig helg!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *