Tävling= kval hurra!

2011-09-18

Tänk så olika det kan vara:-) Igår var det vackert och ganska varmt tävlingsväder och idag var det den första riktiga höstdagen. Igår var jag inte taggad och gjorde inte min häst rättvisa och idag var jag jätteduktig. Hjärtehästen var också jätte- jätteduktig. Fantastisk fin ridkänsla då jag fick mycket av träningskänsla på banan. Fin form, lätt och lyhörd och bra energi. Det var bara roligt att rida.

Det är helt uppenbart att jag kräver mål för att göra någon vettig insats. Idag var det ”sista chansen” att kunna kvala denna säsong. Riojan har inte haft så många chanser då de kvaltävlingar som funnits krockat med annat och då återstod bara denna. Och tänk då gjorde vi det! Knappt 65% och placering. Jätteroligt att lyckas på sista chansen så att man kan gå in i vinterträning med MsvB för ögonen.

Brottas med en begynnande förkylning och det känns nu, jag är helt urlakad och frossar. Jag tror att jag har lite feber rent utav. Jag ska försöka förtränga det imorgon också då det är Wiegerträning.

Lite bilder på mina fina tjejer!

 Riojan på Wallstanäs

Russin på Jump Club

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *