Tajmad!

2011-01-31

Ja timing är verkligen nyckeln till mycket. Har haft en ganska produktiv morgon då jag innan kl 08.45 fixat stallet, haft ett telefonmöte och ringt Telia i ett ärende samt fixat svar på några mail och lite annat. Jag tror att jag tog med mig tempot från förra veckan in i helgen och in i denna vecka. Helgen har som så ofta varit ganska intensiv. En ”ledig helg” kan se ut som följer lördag: 06.30 morgonfodring kl 08.00-15.00 Kontorsarbete, lite sen lunch, lektion för Hulda och Lina, ridning av egna hästar, middag och sedan kväller. Söndag ridning 07.30-09.30, dusch och piff, 10.30 avfärd till klubbtävling för att döma, lektion för Sara hem lite lunch (sen igen), lektion för Lina, behandlingar, lite kontorspyssel, kvällsfika och sedan nattning. Ja det är verkligen inte speciellt svårt att få tiden att gå.

Idag och imorgon är jag förvisad till mina glasögon då jag ska göra undersökningen. Det var ju timat och bra att det var nu då hästarna vilar under behandling. Blir väl lagom att rida igen närjag får stoppa i linserna. I söndags fick jag äntligen till seriebytena! Red Russin på morgonen, hon är fortsatt taggad men det är väl för att det är januari:) Bestämde mig för att testa när jag nu fått enstaka byten att funka bra med ”nya hjälpen”. Red in på diagonalen, tittade längst bort i hörnet, andades, koncentrerade mig vänster tygel vänster skänkel byt, höger tygel höger skänkel byt, vänster tygel vänster skänkel byt. Hepp! Där satt den inte en utan 3 gånger!!!! Ja tänk vad timing betyder liksom koncentration och avspänning. Det blev helt plötsligt så himla enkelt. Duktigaste Russinet vad hon kan om piloten bara låter bli att göra en massa onödiga saker.

Ska ägna lite tid åt att botanisera på nätet för lite överraskningar under våren, ska blir roooooligt!

Ha en riktigt bra vecka nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *