Svettigt!

2011-06-29

Det är det minst sagt och ikväll är det tävling. Ja det är konstigt antingen är det hällande regn eller så är det 30 grader varmt. Inget av de två är något riktigt optimalt tävlingsväder kan tyckas. Hästarna fick en dags vila i förrgår när värmen slog till och sedan försökte jag göra något vettigt igår. Vet inte riktigt om jag lyckades. Russinet känns ff väldigt fin men igår red jag verkligen inte särskilt bra. Jag var lite stressad över bromsen och värmen så jag hade inte det fokus jag behöver för att göra henne rättvisa. Stackars Russinet, jag hoppas att jag kan göra det bättre ikväll och att det inte är så infernaliskt varmt då. Russinet är dock en ganska bra värmehäst, det är däremot inte Rioja. Kan bero på att hon är konstruerad som en ponny med lite för mycket päls även på sommaren:-). Jag hoppas att vi i alla fall slipper alltför mycket ohyra (läs broms och mygg) ikväll för det tycker inte Russinet om.

Innan jag ska börja ladda för tävling så ska jag avverka några möten och försöka göra klart höstens planering så det blir inte så mycket vila inför tävlingen. Jag får återkomma med rapport från tävlingen förhoppningsvis imorgon.

Ha det riktigt gott i värmen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *