Semesterpaus

2012-07-05

Hoppsan, nu var vi visst inne i juli. Den här veckan har vi de senaste 9-10 åren varit i Falsterbo men just i år så är Falsterbo flyttat till nästa vecka. Jag hoppas att det tänker vara ännu bättre väder då eftersom sommaren till slut verkade behaga komma. Har inte hänt så mycket på ridfronten, har skruttat runt på Russin en dag sedan fick jag i en hast ge mig av på blixtvisit till Dalarna i tisdags. Lilla mamsen är ju ff sjuk och ligger på sjukhus och det är verkligen jätte- jättetråkigt. Skulle så gärna önska för henne att hon istället fick vara här på gården, sippa lite vin på altanen och gosa med katterna. Men viktigast nu är att hon blir frisk så blir det tid sedan att sitta på altanen och dricka drinkar.

Hästarna får röra lite på sig de kommande dagarna sedan får de en veckas semester. Har haft IR-Anna här och de var helt utan reaktioner så det känns super. Har bästaste hovslagaren här idag Micke och då har de fina fötter också när jag åker. Tänkte precis på det viket bra team jag har fått ihop runt mina hästar och just nu verkar de ju också må riktigt bra. Just med Rioja så måste jag mer än berömma hovslagaren som i princip får ta på sig hennes remarkabla förändring tillsammans med operationen. Det måste vara skönt att inte ha ont i fötterna och samtidigt kunna andas. Hurra för duktiga människor och hurra för att jag har lyckats hitta dem! Pratade precis med min ”favvoveterinär” som opererade Riojan och vi var överens om att vi ska kolla henne en gång till för säkerhets skull. Detta för att jag tycker att hon ff ”snorkar” en hel del och vill gärna reda ut vad som är vad. Han höll med så när vi kommit hem så blir det en tur till Solvalla för att hälsa på fabror Ekfalk. Jag tror Daniel kommer att uppskatta det speciellt då vi har ägnat så många timmar hos veterinär den senaste tiden men då är det ju efter Falsterbo och han är ledig så det kanske går an. Därtill har jag ju lovat mig själv att jag ska gå på min känsla och inte vänta någonsin mer så nu gör jag det och mellan säsongerna så att jag inte ska börja kolla mitt i säsong.

Ikväll blir det tjejkväll med bästaste Anna – huka er Uppsala nu kommer brudarna! Imorgon jobb, titta på lite hästar med Karolina (tror jag) lite mer jobb och sedan börja samla ihop och förbereda för bortavistelse så att de som sköter stallet och bor här vet vad som ska och kan göras. Ska bli så suuuperskönt att åka iväg till Falsterbo och ladda batterierna, tycker att det har varit lite körigt en stund på så många fronter så lite ”paus” behövs nu för att komma ikapp och landa.

Efter Falsterbo blir det ju en del jobb igen men sedan både Tom Jones i Dalhalla och en visit på Gotland är planerat och någonstans däremellan en MsvA start i Falun. Ja den här sommaren kommer säkert att bli fullt sysselsatt den också. Ska göra lite ärenden idag och funderar på att skaffa mig en ny telefon eller som jag ser det kapitulera och skaffa mig en smartphone. Jag tycker ju eg inte att det är särskilt roligt även om jag kan se att det är användbart och för mig är telefonen i första hand en arbetspryl och tid att strula har jag inte så nu precis inför semester kan ju vara en idé. Har ställt om min gamla telefon till 3G igen för att se om det funkar här. Fick tidigare ställa om den till GSM för att 3G nätet inte funkade helt plötsligt en dag men nu kanske de har vridit masten lite igen. Nåväl får se om jag realiserar projektet eller inte. Hur som helst så kan det bli lite dåligt med uppdateringar här under en period men jag lovar att rapportera både tävlingar, mat och shopping ifrån Falsterbo

Ha en riktigt solig och skön sommar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *