Saker som irriterar

2011-06-12

Vill bara börja med att säga att det har varit ETT UNDERBART VÄDER!!! Idag kom ju äntligen lite regn men det var så lite så det hinner väl dunsta bort innan det gör någon nytta. Har ridit hästarna tidig morgon (igår) för att hinna innan den verkliga hettan. Det hann jag ju inte så klart eftersom det var drygt 20 grader redan innan kl 8.00. Gjorde i alla fall bra pass med seriebyten och piruetter på Russinet och i alla fall ett byte på Rioja. Är ganska glad att jag strök mig från dagens tävling som jag inte tror att vi hade orkat med efter värmen som varit. Rioja är ingen riktig värmehäst det är däremot Russinet.

Saker som irriterar har jag haft anledning att fundera lite över. Dels just nu för jag tror att nätverkskortet har lagt av på min dator. Som väl är har jag 2 (en bärbar också) så jag kan felsöka lite så där. Har haft lite strul med min stationära ett tag och det kan ha varit nätverkskortet som nu helt plötsligt verkar ha gett upp helt.

Myggor är alltid irriterande, hade en i sovrummet i natt som lyckades bita mig på armen så jag fick värsta bettet som kliar. Flugor är i princip lika irriterande framförallt när de landar i dricksglaset när man sitter ute och äter.

Narcissistiska människor med bekräftelsebehov är ytterst irriterande. Den där sorten ni vet som tar åt sig all ära av andra människors arbete och aldrig har skuld för något om det inte går bra. Jag fattar inte riktigt hur man fungerar när man kan ta åt sig äran av en utveckling av något slag bara för att man en gång presenterat två personer för varandra??!!

Om sedan dessa tillsammans jobbar och utvecklar saker så beror ju inte det på att någon stoppat en lapp med telefonnummer i handen på någondera parten! Om det var så enkelt att få till utveckling och hållbara relationer så tror jag att jag ska ändra karriär och börja dela ut enbart telefonnummer, sedan kan jag luta mig tillbaka och vara världsmästare på allt! Det som är mest irriterande är nog att sådana människor omger sig med så mycket negativ energi så de lyckas besmitta alla i sin närhet. Det är riktigt underligt hur enkelt det är att bli besmittad?! Nej ve sådana människor säger jag och väljer bort, bort, bort dem!

Lite pyssel har det blivit på gården under helgen, t ex har vi byggt en altan, eller vi har utökat den altan vi hade med drygt 20 kvm. Det blev jättebra och var klart på 5 timmar i hettan igår. Allt är ju snett och vint här runt huset så alldeles enkelt att få det rakt var det inte men det blev tillräckligt bra och det räcker länge. Ska beta av lite arbete så här när inte solen gassar och sedan se om jag kan ta mig ett dopp i poolen innan den nya arbetsveckan börjar.

Ha en fortsatt skön helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *