Sommar o sol

2011-06-15

Tänk vad enkelt det är att ha häst just på sommaren. De kan vara ute långa dagar, har inga täcken, behöver inte så mycket mat då de får gå ooch beta och det blir lite att mocka. Grejen är att ha häst sommartid  helt enkelt!

Veckan rusar på i oförminskad hastighet, insåg att jag inte hunnit skriva något på någon dag igen och det är mest beroende på att de långa dagarna nyttjas till max. Det är träningar, jobb och kvällsaktiviteter högt över lågt. Mycket som ska landa innan semesterperioden och vips så kommer det att vara midsommar och därefter bär det ganska snart av till Falsterbo!

Nu har jag beställt lite material, äntligen, för sponsringen jag ska göra till UPKs augusti tävlingar. Jätteroligt tycker jag och priserna kommer att bli jättefina! Tänkte att jag skulle tävla själv så att jag kan försöka få något av mina egna priser, det vore väl skoj:-)

Tävling i helgen, känns roligt att planera en start utan att ha något annat mål än att hitta ridbarhet. Den senaste tiden har träningen fokuserat mycket på bytesserier och vanligt basic jobb. Russin har känts riktigt fin även när hon varit tokbrunstig så jag hoppas att det håller i sig över helgen och att brunsten går över.. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer för det är annat som kräver min uppmärksamhet.

Simma lugnt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *