Svår att tyda…

2013-08-06

Hon är svår att tyda min lilla Rioja. Att hon har humör råder det ingen tvekan om men det brukar ändå inte riktigt visa sig som nu. Det är väldigt länge sedan hon protesterade i ridningen. Just nu tycker jag att hon går med handbromsen i och blir så ilsk på min högerskänkel att hon helst skulle tippa av mig i skogen om möjligt. Det som är lite märkligt är att det går att rida ”igenom” det dvs hon får protestera en stund och sedan släpper det. När hon hade ont i ryggen var det inte så, då kände jag direkt att jag kommer inte igenom så det är lika bra att lägga ner. Jag får en känsla av att det är höger bak som strular nu. Hon vilar det ganska mycket efter jobb och samtidigt så är hon helt ren, ingen känsla av att hon är kantig eller annat när vi startar utan mer handbroms i som släpper.

Det är så jobbigt när det blir så här då jag inte riktigt vet hur jag ska tackla det. Jag har bestämt att jag rider på en stund till och sedan får vi se om det blir någon start i helgen eller om det blir vetcheck i nästa vecka istället:-( Ja riktigt tillfreds får man liksom inte vara men så är det väl med våra djur.

Russinet går framåt i alla fall än så länge. Red henne imorse och hon kändes mjuk o fin och starkare än tidigare så det tar sig. Lille Humpen är mest bara snäll. Red honom på utebanan igår och travade och galopperade och han är verkligen fortsatt snäll Fattade rätt galopp på första försöket i varje varv. Duktig liten mås:-)

Ikväll lite lektioner och så rullar det på just nu. Värmen består och jag njuter av den, det gör dock inte Rioja som inte är någon värmehäst, kanske det också är en bidragande orsak, ja suck vad vet jag…

Klurar vidare här på kammaren får se om jag kommer på nåt bra….

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *