Sture is da shit!

2011-02-12

Ja så var ordningen återställd. Den snö som äntligen tinat bort har nu med råge kommit tillbaka och med den kylan. Vet inte om jag riktigt orkar hetsa upp mig över det för februari är ju ändå en vintermånad så det är som det är.

Igår var jag i alla fall med Millan på Sturebadet och jag förstår inte att vi inte gör det oftare! Vilka fantastiska massörer de har på det där stället! Kroppen mår inte så bra kan konstateras. Bättre idag än igår i alla fall. jag ändrade min behandling när jag kom dit och sa att jag vill ha klassisk massage och inte någon ”beröringsbehandling” med massa oljor och jox. Riktigt knådande var beställt! När jag hade legat på britsen en stund så sa massören ”Ja inte behövde du någon aromterapi”. Surprise? NOT. Hon jobbade jättemycket med vänstra höften och vänsteraxeln och blev näst intill frusterad att vi inte hade mer tid. Hon skulle hjälpa mig att lossa på vänsteraxeln och så fick jag vända mig och lägga mig på rygg en stund för att hon skulle kunna lossa bröstmuskeln. När jag vände mig om säger hon med djupt beklagande i rösten ”stackars bröstmuskeln”. Ja då insåg jag att jag kanske ska försöka ta hand om kroppen lite oftare.

Så sagt och gjort så bokade vi in en gång till under våren när vi ändå var där, smart va! Vi hade några timmar i lugn miljö där vi hann prata och skratta en massa och sedan gick vi och åt innan hemfärd. Jättehärligt avbrott i den jäktiga vardagen, det gör så mycket att bara få några timmar här och där. Tack Millan för härligt sällskap, saknar dig redan! Idag ska jag f ö posta brevet:)

Hästarna ska få lite trimning inför Wieger på måndag men innan dess ska jag jobba undan lite som skulle gjorts igår och sedan ska jag nog fortsätta städa garderoberna. Började för någon vecka sedan och kom av mig så det ser ut som ja ni kan kanske tänka er.

Ha en riktigt skön och gnistrande helg!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *