Stilla timmar

2012-03-12

Faktum är att helgen varit väldigt lugn och skön. Lite mello, lite skidor och lite vårstädning. Ridningen vilar ju just nu och helgen hade i och för sig varit en bra helg att tävla med tanke på vädret. Som väl är så blev Avesta inställt så jag behöver inte känna att det var ”surt” att behöva avanmäla där. Flickorna är pigga och glada och om bara någon dag ska vi börja röra på dem igen.

Fick lite annat gjort i förra veckan, dels var vi på restaurang! Tänk bara en sån sak mitt i veckan. När vi inte hade någon ridning att planera så  kunde vi helt plötsligt bli vanliga människor och göra ett restaurangbesök. Trevligt och gott! I helgen var vi till kompisar och käkade god middag och kollade mellon. Jättetrevligt som vanligt, otroligt god mat och gott vin. Därtill ska Karin lära mig baka surdegsbröd och jag tror hon måste lära mig att göra kantarellpesto också. Mums säger jag bara.

En hjullastare har också beställts, javisst! Om någon för några år sedan sagt till mig att jag skulle vara barnsligt glad över en hjullastare hade jag nog fnyst och tittat konstigt på personen ifråga. När man flyttar till gård så får man dock andra perspektiv. Grus, hjullastare, strömedel etc får helt plötsligt en annan betydelse. Det ska bli jätteskönt att få hem den, det är en länge efterlängtad investering.

Nu börjar det äntligen tina i hagar och på vägar så jag håller tummarna att det fortsätter, då kan det bli ordentligt vårstädat till helgen och kanske t o m med hjälp av en maskin…

A har beslutat att sälja Beethoven så han kommer att flytta i början av april, trist tycker vi alla då det är en jättetrevlig individ som funkar bra i hagen. Jag förstår dock A som är på språng åt många håll i livet. Så någongång ifrån april kommer vi att ha en plats ledig till någon trevlig valack, tipsa om ni vet någon.

Idag kommer mormor, hon ska pussa lite på smissarna innan hon åker vidare till Milla och passar Aska. Vi åker dit i helgen och checkar läget innan de beger sig till varmare breddgrader

Nu vill det sig inte bättre än att jag ska jobba lite igen. Ha en skön och solig måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *