Spännande

2010-08-25

En spännande morgon hade jag då sannerligen! Daniel hade så snyggt sladdat banorna efter gårdagens regn så de blev jämna och fina. Men för första gången (det finns ju alltid en sådan för allt som bekant) så glömde han stänga en grind!

Lina kom ut och red nu på morgonen och jag hade satt mig till ro på mitt kontor när hon helt plötsligt ringer och säger :”killarna har rymt ifrån hagen!”. Då hade hon mött dem vid transporterna. Ut från kontoret med långa benet före och hämtade en havrehink, Lina lurade tillbaka Celentano genom att rida in i hagen och jag lurade Casper med havre. Puh! Lite puls på morgonen är säkert bra för resten av dagen. Tur att jag satt på kontoret säger jag bara.

Dax att samla ihop sig för resten av dagen. Tänkte lägga ut lite härliga sommarhästar, det är ju faktiskt lite kvar på sommaren ännu. Kolla in Russinet, visst ser hon ut som om hon svalt en badbollWink

Simma lugnt!

{gallery}hagar{/gallery}

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *