Sommarhästar

2011-05-30

Ja jösses nu är snart maj slut också och jag vet inte riktigt var den tog vägen.

Försöker att inte gräma mig för gårdagen då jag var såååå nöjd men lite surt att missa placering med ynka 2 poäng. Det hade ju räckt att hon hade stått still i sista halten:-) Men man får lära sig att inte göra misstag så blir det inte så på marginalen. Är fortfarande otroligt nöjd med gårdagen och är framförallt glad i kroppen att jag hittade sådan ridkänsla. Jag är riktigt duktig på att vältra mig i det som är bra, Detta för att jag ska kunna försöka plocka fram det vid nästa tävlingstillfälle och nästa och nästa…. Mental träning finns det de som kallar det, positivt tänkande säger jag och det kanske är samma sak. Jag brukar också säga till mina elever att titta på misstagen och reflektera över om du ser en lösning på dem och släpp det sedan omedelbart. Om det däremot är något du gjort bra så älta det om och om igen för det är viktigt att kunna plocka fram det inför tävling för att försätta sig i ett tillstånd där den egna prestationen är den enda som betyder något och där man kan fokusera på sig själv på ett positivt sätt.

Russin var kanske lite nöjd med sig själv igår, framförallt tror jag att hon var nöjd med att få komma hem och idag har hon tillbringat dagen på det sätt hon nog tycker är precis bäst, Som häst i gröngräs naturligtvis. Riojan verkar inte heller ha något att invända mot den sysselsättningen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *