En ynka poäng

2013-06-08

Det var vad som skilde oss ifrån seger idag!

Men jag var jättenöjd ändå. Tycker att jag fick till en bättre runda åtminstone i traven än den som var förra helgen. Idag var hon uppe och framme och jag red för att försöka maxa henne. Då kommer också lite missar typ galopp i ökade traven. Det var en kalkylerad risk och när jag får upp henne i fronten så blir det lite svårare för henne att öka. Trots det så var det en fin runda och formen kändes bra. Det var dammigt, varmt och torrt och på banan var det lite djupt MEN Rioja var ändock framför skänkeln och ganska på. Svarade också bra på impulser inne på banan. Så nöjd matte och (tror jag) nöjd häst. I alla fall nu när hon fått komma hem och fått lite mat. Kändes också roligt att få en blå rosett för det har vi ingen:-)

Nu är det färdigtävlat i MsvC. Strök henne från morgondagens tävlande då jag mest tycker att jag sliter på henne till ingen nytta. Nu ska vi ta itu igen med det svåra bytet och träna det under tävlingsuppehållet så får vi komma igen efter midsommar.

Lite Rioja in action

Åsså ärevarv igen på finaste prinsessan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *