Ner som en pannkaka!

2011-05-10

Låt mig bara först som sist säga att Florens är ett underbart ställe! Fantastisk stad, god mat, trevliga människor! Skulle gärna stannat lite till med ännu större plånbok men det var inte meningen denna gång. Ska ägna mig åt att spatsera runt i mina nya fjädrar och ”malla” mig så snart vårt bagage ämnar komma hem. Vi häll på att inte ta oss ifrån Florens p g a en massa krystade orsaker som att det blåste för mycket (konstigt för alla andra flygbolag flög?), piloten var rädd (vet inte riktigt för vad) och till slut var det tekniska problem. Jag tror det var tekniska problem hela tiden men att flygbolagen är världsmästare på desinformation eller som vi andra kallar det – lögner!

Hur som helst så behövde vi inte övernatta i Wien (hade kanske varit trevligt) men då hade vi å andra sidan missat vetbesöket som var bokat idag på förmiddagen. Jo då ni läste rätt, idag var jag tvungen att åka med ”åsnan” till Ulltuna. Det är så himla, himla tråkigt och jag vet verkligen inte om han kommer att få komma hem igen. Vi håller tummar och tår för att det är abortvirus men det lutar mer åt slinger och han kan verkligen inte koordinera sig nu så han ser inte bra ut. Han får stå kvar på kliniken tills imorgon så får vi ta ett beslut då om hur det hela ska avlöpa.

Ja det gjorde att jag blev lite avslagen måste jag säga. Sov riktigt dåligt inatt då jag nog var inställd på att åka till klinik och säga adjö, nu verkar det framflyttat men jag tror fortfarande att utgången blir densamma. Jag brukar inte måla svart i första taget men det här kändes riktigt hopplöst och det finns inget jag kan göra annat än att hoppas att jag tar rätt beslut när den tiden kommer. Riktigt ledsen är jag för oss och Matcho och Matchos uppfödare. Vi håller den mikroskopiska chansen vid liv och håller tummarna för att han ska kunna bli bra.

Jag får helt enkelt rapportera mer när jag känner mig lite mer uppåt och kan göra Florensresan rättvisa!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *