Sommar!

2011-01-05

Inte utan att man längtar lite till den varmaste av årstiderna. Att återigen mötas av flingor från skyn idag fick humöret att dippa något. Det kan också ha att göra med att min förkylning av någon outgrundlig anledning faktiskt är sämre idag och jag känner mig rent av lite hängig?! Det tycker jag är underligt för den började ju för en vecka sedan och jag har inte känt mig speciellt uschlig under tiden förrän idag. Märklig företeelse. Hur som helst. Det kändes som om jag var tvungen att göra något för allmäntillståndet så det gjorde jag. Ja jag bokade Falsterbo. Åååå så roligt det känns att ha det att se fram emot nu när snön yr runt knuten. Fina sandstränder, härligt hotell och det verkar minsann bli sviten i år igen! Fina hästar, champagne och god mat. Ja vad är väl inte en vecka i Falsterbo! I år får vi med oss goda vänner ner också och de gör sitt första år i Falsterbo. Det ska bli så roligt att visa dem alla favoritställen och så hoppas vi också att Falsterbo väljer att visa sig från sin allra soligaste sida. Det kan man vara värd efter denna vinter tror jag.

I mellantiden fortsätter jag att träna på hästarna och baske mig om inte hjärtehästen har kommit i en helt ny fas i ridningen. Nu väntar jag inte på att hon ska få utbrott eller sitter och känner efter om hon är ”redo” i passet och herrejösses vad hon kan gå! Jag förstår helt plötsligt varför toppryttarna ”står” lite ovanför sina hästar när de travar som värst. Det är inget de valt, det går helt enkelt inte att sitta på något vettigt sätt utan att störa så då blir det lite lätt stöd i stigbyglarna och vips är man något i stående:). Russin fortsätter att vara tjock?! Jag vet verkligen inte riktigt varför, jag tycker att jag konstant bantar henne och hon arbetar regelbundet och däremellan ganska ”hårt”. Man kan ju liksom inte ge dem hur lite mat som helst heller och inte när det är kallt. Ja Daniel försöker bortförklara det med att det är mycket päls och det är det men inte bara på magen väl??

Senaste veckan har vi haft en liten gäst i stallet också. Ett fint litet sto som är 7 i år och är här för lite trimning. Hon är till salu så om det är någon som är intresserad av en hoppstammat sto runt 1.60 som är trevlig att jobba med, har bra skritt och galopp och en ganska ordinär trav så är det bara att höra av sig.

Har ägnat lite tid åt att surfa runt och hamna i lite stämning för att kunna suga på det en stund nu i mörkret.

Visst ser det väl ganska härligt ut?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *