Som förgjort

2012-02-28
Nu känner jag mig direkt gnällig. Först vädret eller snarare underlaget, huvva säger jag bara. Om man klarar detta utan att bryta något och ha hela hästar så är det absolut mer tur än skicklighet. Nu öser vatten ner ifrån taket så det kanske mjukar upp isen.Sedan är jag så trött på Russins hosta som kommer och går. Jag tror mest den går:-) Eller rättare sagt hon hostar inte i hagen eller stallet eller så men när vädret växlar så kan hon hosta efter att hon fått anstränga sig och galopperat mycket som i morse t ex. Detta har kommit efter hennes virusinfektion som hon fick när Bagge flyttade in. Det är så märkligt för hon har aldrig tidigare hostat och nu gör hon det som sagt efter ansträngning vid skifte mellan kallt och varmt väder. Suck. Även om jag vet att det bara är så och att hon inte har feber eller näsflöde och att det verkligen vara är hon som hostar i stallet så känns det ju sådär om det är en sådan dag och man har ridit sitt program och sedan hostar hästen efter halt och hälsning:-).

Pratade med min husvet idag och jag tror vi ska sätta henne på en kur ventipulmin om vi gör det så går tävlingen i Södertälje bort och vi får fokusera på att få bort hostan helt och hållet. Ska prata med min favvovet Anders Ekfalk på fredag också och se om han ska titta på henne. Han gör ju inget annat än kollar andning på hästar så honom känner jag mig trygg med. Får se vad han säger.

Sedan är jag lite less på detta anmälande. Jag vet inte hur det ska gå till. Nu har jag i alla fall lyckats anmäla och är första reserv till en MsvB i april, tror jag borde komma med då. Därtill har jag anmält till en MsvA men tyvärr i ett ridhus vi bägge hatar. Men som sagt vi får väl lära oss att tävla överallt, det måste ju bara gå! Så vårsäsongen på Russin kan kanske bli 5-6 klasser på några veckor. Kanske inte så illa så men visst tappar man lite sugen när det är så svårt att hitta tävlingar. Lyckades ju anmäla till Högbos MsvA igår trots att TDB dök under flera minuter. Tyvärr konstaterade jag när jag kommit med att den var nationell! Ja men typiskt, man måste ju kvala till nationell och gör det i reg MsvA och eftersom det inte finns några reg MsvA så blir ju det jättesvårt. Så då blev jag sen och anmälde till MsvB men för sent så jag är reserv. SUCK SUCK SUCK Vet inte vad man ska göra med det eländet.

Som sagt det mest spännande på hela säsongen är själva anmälningsmomentet!

Ha en bra dag önskar ”gnäll-fia”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *