Sol!

2011-02-02

Nu har vi äntligen passerat det förhatliga januari och är ÄNTLIGEN framme i februari. Min favoritmånad alla kategorier. Nu är dagarna ljusare och längre och just idag kan hästarna gå utan täcke och få lite välbehövlig sol på sina ”nakna” kroppar. Nu är ju mina lurvigare än det värsta utegångsfår men jag tror de tycker det är riktigt skönt. De hinner knappt ut i hagen innan de kastar sig över varandra för att kunna klia.

Gårdagen passerades i ett huj. Möten hela dagen och sedan var jag och hälsade på E-L på sjukhuset. Så skönt att se dig vännen och jag tycker du är jättesöt ch frän i din bandana! Längtar till dess att vi kan ta vår låda ”test-champagne”! Efter besöket hastade jag iväg till möte med Dressyrkommittén. Vi får se om vårt arbete där kommer att bära någon frukt, ibland känns det lite tröstlöst faktiskt. Idag har det återigen varit möten och om en stund ska jag åka för att röntga åsnan. Tänkte passa på när det är så smidigt att kunna göra det utan att åka till klinik och om det skulle vara några lösa benbitar så kan man ta dem nu då han ändå inte gör något arbete. Tjejerna får vila idag och jag ska ju på den stora KONSULTATIONEN. Det blir spännande att höra (om jag kan lita på min hörsel) om det går att göra något åt min syn.

Nu ringde dem att jag behöver komma för röntgen så nu får jag springa! Tillbaka från röntgen och INGA HÅL! Dvs inga förändringar, är ju alltid lite nervöst att göra detta då man inte vet vad man hittar (till skillnad från om man kollar syn och hörsel:)) men nu när allt var bra så känns det ju helt OK.

Nästa etapp för dagen är som sagt konsultationen och innan dess klura ut varför jag inte lyckas publicera detta??
Må så grankott!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *