Snart slut

2011-12-28

Ja nu är snart året till ända och det ska hinnas med en del till innan dess. Har efter julhelgens mys lyckats ta mig ur min kokong och var igår och hälsade på goda vänner i Stockholm. God mat, många skratt och mycket klappande på deras senaste familjemedlem. Det var verkligen jättemysigt att hälsa på och vilket fantastiskt hus de har. De är gånger som den som jag känner att jag skulle vilja bygga ett nytt. Det kanske verkar drastiskt men det skulle verkligen vara kul. Å andra sidan skulle det också vara kul att bygga en galoppslinga runt hela gården, köpa till lite mer mark och göra ett par vägar mellan hagarna. Ja det enda som saknas är väl lite tid och pengar. Kanske det blir mer av den varan 2012?Wink

Om det inte blir det så får man väl göra på det gamla hederliga sättet dvs arbeta. Det brukar jag ju kunna göra både mycket och länge. Tänkte dock att jag ska få till en lite annan vår i år och kanske lyckas göra min tävlingsplanering lite annorlunda. Det verkar ju som om vargavintern uteblir och då kanske t o m jag kan börja tävla tidigare än maj. Jag tycker ju att det ska vara lite behagligt och trevligt att tävla och är direkt motspänstig att ge mig ut i dåligt väder så vem vet, ni kanske helt oförhappandes kommer att se mig på någon tävling redan i mars?

När det gäller tävlande så kommer jag i år att tävla för Uppsala Dressyrsällskap. Jag tycker det känns jätteroligt och inspirerande. När man har en klubbtillhörighet och man har häst som jag har så blir det ju inte så mycket ”klubbande” och framförallt inte om klubben är en ridskola. Det ska därför bli jätteskoj att nu ingå i ett annat sammanhang med personer som jag i ärlighetens namn har mer kontakt med på tävling än mina egna klubbkamrater, detta bl a för att vi tävlar samma klasser (det underlättar ju). Det är också många av dem som är trevliga och supportande när man är ute och det är vad jag söker i en klubb. Medlemmar som vill stötta varandra och ge lite pepp på tävling, kunna hjälpa varandra med att fokusera på det positiva och ha lite trevlig när man tävlar och även utanför tävlingplatserna. Möjligen kunna få lite träningskompisar så att man kan titta på varandra och lära. Ja det känns kul helt enkelt.

Nu har det vänt! Äntligen går vi mot ljusare tider, 6 minuter på den senaste veckan kan jag meddela, ja jag vet det är inte mycket MEN det är åt rätt håll:-) Igår morse satt jag och trimmade på utebanan. Hur ofta gör man det i december? Jag gnäller verkligen inte för det var jätteskönt och det tror jag Russinet tyckte också, hon gjorde ett fint pass med såväl fina piruetter som seriebyten. Känns som om hon är på gång igen. Candy har anpassat sig i hagen och är inte längre ”livrädd”. Russin jagar henne inte lika mycket heller utan kollar mer någon gång per dag att hon kommer ihåg sin plats. Candy visar tydligt att hon inte glömt den:-)

Nu ska jag faktiskt göra lite arbete också. Det kan vara skönt att stöka undan lite så här i mellandagar när man får sitta en stund på kontoret.

Gott slut på er allihop och så skulle jag tro att vi ses först på det nya året och jag inte av någon anledning för en hiskelig skrivklåda.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *