Skrattar bäst som skrattar sist

2010-12-08

Skulle jag säga till Rioja idag! Även om hon verkar vara av en annan åsikt.

Idag har det varit träning med stort T. Jösses så hjärtehästen fick arbeta och hjärtehästens matte också för den delen. Det var i alla fall buskul och hon blev så fin. Hon är verkligen som en miljon att rida när hon släpper till och är med. Skulle önska att det håller i sig. Russinet var också jättefin idag och Wieger tyckte att både häst och ryttare var annorlunda sedan han såg oss första gången. Det var roligt att höra för det var det som var själva grejen liksom. Idag fick vi gå vidare och inte ”bara” träna grund utan också galoppiruetter, byten och seriebyten. Allt med blandat resultat men i slutänden är matte och faktiskt också häst nöjda med dagen. Russinet var till skillnad från Rioja normalt svettig medan Riojan såg ut som om någon badat henne med badskum. Gäller att röra på henne imorgon så att det inte blir träningsvärk. Mer rapport och bilder kommer imorgon. Hann faktiskt fota lite av de andra som red. Bra jobbat alla tjejer, de jag såg var jättefina och stor skillnad mot första gången jag såg er. Roligt kan man sammanfatta det!

Tänkte annars göra som Bettan resten av kvällen efter det att jag fått i mig lite mat. Ser inte helt tokigt ut eller?…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *